Tillval

Möjliggör mer i ditt surfande genom att lägga till tjänster till ditt bredbandsabonnemang från Com Hem.

Com Hem Cloud - Obegränsat utrymme för dina bilder

I vår molntjänst Com Hem Cloud kan du lagra hur mycket du vill på samma ställe. Där kan du lägga upp och komma åt dina bilder, filmer och andra filer från alla dina enheter.

Läs mer om Com Hem Cloud eller köp här.

Trygg Surf - Surfa säkert

Med Trygg Surf kan du känna dig trygg på nätet, exempelvis när du shoppar och utför bankärenden. Välj enkelt var du vill installera tjänsten med en komplett lösning som bygger på F-Secure SAFE och som stödjer såväl dator som mobil och surfplatta.

Läs mer om Trygg surf eller köp här.