För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tillval

Vi har tillvalstjänster som både tryggar din dator och hjälper dig med upplevelsen av vår bredbandstjänst, nedan har vi listat vad du kan ta del av.

Trygg Surf

Säkra ditt surfande med ett säkerhetspaket som vi erbjuder i samarbete med F-secure. Trygg Surf ger dig automatiskt skydd mot obehagliga virus och intrång mot din dator, mobil och surfplatta. Har du PC ingår även ett skräppostfilter för att minimera mängden skräppost. Föräldrakontroll ingår också som skyddar barnen mot olämpligt innehåll på nätet.
Trygg Surf levereras med ett skydd till fem enheter, men du kan lägga till fler i efterhand.

Spara Smart

Spara Smart är vår molntjänst. Du kan trygga dina foton och filer genom att ladda upp dem och sedan komma åt dem var du än är.
Spara Smart har också automatisk backup som sköter just backup av din PC, varje dag.

Med Spara Smart får du:

  • Personligt lagringsutrymme i en säker hårddisk på nätet.
  • Backup-klient.
  • Full tillgänglighet till dina filer via internet.
  • Fotoalbum på webben.

2 GB ingår kostnadsfritt när du har ett bredbands-abonnemang hos Com Hem, för att ta del av detta kontaktar du Kundservice. För att uppgradera ditt lagringsutrymme (upp till 100 GB) loggar du in på Mina sidor.

Din egen hemsida

Tillsammans med dina e-postadresser kan du även lägga till fem hemsidekonton. Varje webbkonto har 100 MB i lagringsutrymme. Hemsidekonton lägger du till genom att kontakta Kundservice, för mer information kan du läsa Hemsida hos Com Hem.