Trygg Surf - för alla dina uppkopplade enheter

Com Hem erbjuder en allt-i-ett-lösning som skyddar alla dina enheter, dator, mobil och surfplatta. Trygg Surf skyddar som standard upp till fem enheter men det går att lägga till fler i efterhand. Du bestämmer själv vilka som skall få tillgång till Trygg Surf genom portalen Min Trygg Surf som du enklast når via Mina sidor. Från denna portal är det enkelt att administrera abonnemanget och dess licenser.

Användarguider

Använd följande guider för att enkelt installera och administrera ditt Trygg Surf. Inloggningsuppgifter till Trygg Surf hittar du i det välkomstmail du fick när du skaffade tjänsten.

Installation

Se användarguide för första installation ovan. All övrig administration och installation av Trygg Surf hanterar du själv genom portalen Min Trygg Surf. I portalen kan du lägga till nya enheter, till exempel en dator, mobil eller surfplatta, och överföra ditt skydd från en enhet till en annan. Du kan även hitta en borttappad enhet eller rensa dina personliga data om din enhet blir stulen (endast Android).

Om du upplever problem med Trygg Surf kan det vara bra att göra en ominstallation av programmet. Du måste då avinstallera Trygg Surf helt för att sedan installera det på nytt.

Så här gör du:

1. Avinstallation
Ladda hem avinstallationsprogram för Trygg Surf. När du laddat hem filen dubbelklickar du bara på den så avinstalleras Trygg Surf.

2. Ominstallation
När du avinstallerat Trygg Surf loggar du in på Mina sidor och öppnar portalen Min Trygg Surf. Du kan här installera programmet på nytt.

Om problemet kvarstår även efter ominstallation vill vi att du kontaktar vår Kundservice så vi kan hjälpa dig vidare i felsökningen.

Systemkrav

• Windows:
    Windows: 7 eller senare
    Processor: Intel Pentium 4 eller senare
    Minneskrav: 1 GB eller mer
    Diskutrymme: 1,2 GB ledigt diskutrymme
  • Mac:
    OS X versioner 10.8 eller senare
    Processor: Intel
    Minneskrav: 1 GB eller mer
    Diskutrymme: 250 MB ledigt diskutrymme
  • Smarttelefoner och surfplattor:
    Android 5.0 eller senare
    iOS 8 eller senare