Trygg surf - Första installationen

Du hittar enklast till Min Trygg surf-portalen genom att logga in på Mina sidor och sedan klicka på länken Till portalen under bredbandssidan.

När du loggat in klickar du på Lägg till enhet.

Om du vill installera enheten på den enhet du använder för tillfället väljer du Installera på den här enheten. Vill du istället installera på en annan enhet väljer du Installera på en annan enhet.

Välj vilken typ av enhet det gäller. Vi utvecklar just nu stöd för iOS/iPhone vilket beräknas vara klart innan årsskiftet.

Välj ett namn till enheten.

Klicka på Hämta nu för att påbörja installationen.

Filen laddas nu ner till din dator. Gå till platsen där installationsfilen sparats, dubbelklicka på den och följ instruktionerna.