Trygg Surf - Installera på iOS-enhet

För att installera Com Hem Trygg Surf på en iOS-enhet går du in på AppStore och söker på Trygg Surf.

image-1

Trygg Surf installeras nu på din enhet. Välj Godkänn för att godkänna villkoren för programmet.

image-2

När installationen är klar väljer du på Öppna för att starta programmet.

image-3

Du är nu inloggad i appen och kan se att enheten du använder är skyddad, att ditt abonnemang är giltigt och senast appen uppdaterades.

image-4

Under Inställningar ställer du in säker surf för din enhet.

image-5

Under fliken Föräldrakontroll ställer du in vilket innehåll som ska kunna visas, tidsbegränsa användningen samt ange vilka program som ska gå att använda.

image-6