Trygg Surf - Installera på iOS-enhet

För att installera Com Hem Trygg Surf på en iOS-enhet går du in på AppStore och söker på Trygg Surf.

Trygg Surf installeras nu på din enhet. Välj Godkänn för att godkänna villkoren för programmet.

När installationen är klar väljer du på Öppna för att starta programmet.

Du är nu inloggad i appen och kan se att enheten du använder är skyddad, att ditt abonnemang är giltigt och senast appen uppdaterades.

Under Inställningar ställer du in säker surf för din enhet.

Under fliken Föräldrakontroll ställer du in vilket innehåll som ska kunna visas, tidsbegränsa användningen samt ange vilka program som ska gå att använda.