Vad behöver jag för hårdvara för att använda bredband?

Systemkrav för 500 och 1000 Mbit/s

När du använder våra snabbaste hastigheter är det viktigt att din dator har rätt hård- och mjukvara. Det är endast på FiberLAN som vi kan erbjuda bredbandstjänster med nedladdningshastigheter upp till 1000 Mbit/s.

• Operativsystem: Windows 8, Windows 7 eller Mac OS X
  • Webbläsare: Den senaste versionen av Firefox, Chrome, Internet Explorer eller Safari
  • RAM-minne: 4 GB
  • Processor: 2,4 Ghz eller bättre
  • Nätverkskort: Gigabit Ethernet (Ethernet 1000 Mbps) med senaste drivrutiner samt en CAT5e nätverkskabel.

Vi lämnar bara Hastighetsgaranti på trådad anslutning till din router/modem, men vi arbetar ständigt för att erbjuda en allt bättre bredbandshastighet även trådlöst.
Observera att vissa äldre hårddiskar ej klarar av att skriva i hastigheter upp till 1000Mbit/s, då kan det vara bra att införskaffa en SSD-hårddisk.

Systemkrav för 100 och 250 Mbit/s

• Operativsystem: Windows 8, Windows 7 eller Mac OS X
  • Webbläsare: Den senaste versionen av Firefox, Chrome, Internet Explorer eller Safari
  • RAM-minne: 2 GB
  • Processor: 2,4 Ghz eller bättre
  • Nätverkskort: Gigabit Ethernet (Ethernet 1000 Mbps) med senaste drivrutiner samt en CAT5e nätverkskabel.

Vi lämnar bara Hastighetsgaranti på trådad anslutning till din router/modem, men vi arbetar ständigt för att erbjuda en allt bättre bredbandshastighet även trådlöst.

Systemkrav för 50 Mbit/s

• Operativsystem: Windows 8, Windows 7 eller Mac OS X
  • Webbläsare: Den senaste versionen av Firefox, Chrome, Internet Explorer eller Safari
  • RAM-minne: 2 GB
  • Processor: 2,4 Ghz eller bättre
  • Nätverkskort: Ethernet 100 Mbps med senaste drivrutiner.

Vi lämnar bara Hastighetsgaranti på trådad anslutning till din router/modem, men vi arbetar ständigt för att erbjuda en allt bättre bredbandshastighet även trådlöst.