Vad betyder: "Den här sidan har både säkert och osäkert innehåll"?

Det här är normalt. Pop-up meddelandet visar sig när du har öppnat ett HTML-formaterat meddelande som laddar hem bilder från en okrypterad webbsida.

• Om du litar på avsändaren, klickar du på ‘Ja’. Då visar sig bilderna på skärmen.
  • Om du inte litar på avsändaren, klickar du på ‘Nej’. Texten i e-post meddelandet påverkas inte av det.