Vad får jag för IP-adress?

Vår DHCP-server delar ut en publik IP-adress. Det finns inga möjligheter att få en fast IP-adress. Systemet bygger på dynamisk IP-tilldelning (DHCP) vilket innebär att du får en tillfällig publik IP-adress. Kunder med en lägre tjänst än 50 Mbit/s får endast en publik IP-adress. Kunder med 100 Mbit/s och högre får fyra IP-adresser. Läs mer om våra olika hastigheter och abonnemang här.

Com Hem har börjar rulla ut IPv6-adresser till dig som kund. I dagsläget är IPv6 endast tillgängligt på ett fåtal orter och då endast för dig med WiFi Hub C1.