Vad kan jag få hjälp av supporten med?

Här listar vi några exempel på vad Kundservice kan hjälpa dig med.

Exempel på vad Kundservice kan hjälpa dig med:

• Inkoppling av modem
  • Uppkoppling till internet med Internet Explorer eller Safari webbläsare
  • Felsökning av uppkopplingen om du använder Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 samt Mac OS X.
  • Lägga till nya e-postkonton (från Com Hem) och felsöka problem med att skicka och ta emot meddelanden i Outlook Express, Windows Mail eller Mail för Mac OS
  • Inloggning till hemsideutrymmet
  • Installation och användande av Trygg Surf