Vad kan jag göra om min e-postlåda har blivit full?

Om din e-postlåda blir full måste du gå in och tömma den. Det gör du enklast genom att öppna Internet Explorer och gå in på sidan https://webmail.comhem.se. Logga in med ditt användarnamn och lösenord som finns på din värdehandling.

Markera breven som ligger i 'Inkorgen' och flytta dem till 'Papperskorgen'. Klicka på 'Papperskorg' och sedan på 'Töm papperskorg'.