Om Com Hem Support

Behöver du lite hjälp?

Hur enkelt det än är att installera tjänster från Com Hem, så kan det ibland kännas tryggt att få hjälp. Vi erbjuder därför Com Hem Support - extra support av en installatör som kommer hem och hjälper dig att komma igång.

Installationshjälp med rutavdrag

För 399 kr får du:

• Installation av dina tjänster (TV, Bredband & Telefoni)
  • Installation av extra TV-box för syskonabonnemang
  • Anslutning upp till fem enheter till bredband via WiFi eller kabel (dator, surfplatta & telefon)
  • Inkoppling av trådlös TV-brygga till TV-box
  • Driftsättning och test av tjänsterna
  • Demonstration av tjänsterna

Läs mer om rutavdraget

Om du vill ha hjälp med andra saker, till exempel kabeldragning, kan installatören hjälpa till med detta mot en extra avgift.

Så kan en installation gå till

Efter du beställt installationshjälp blir du kontaktad av vår samarbetspartner InfoCare som bokar en tid för besöket. Innan besöket hämtar du själv den utrustning Com Hem skickat till ditt utlämningsställe.

Vår installatör packar upp och ansluter din utrustning. När allt är på plats testas och demonstreras funktioner så att allt fungerar som det ska och du vet hur det fungerar.