Om Com Hem Support

Vi hjälper dig att komma igång

Hur enkelt det än är att installera tjänster från Com Hem, så kan det ibland kännas tryggt att få hjälp. Vi erbjuder därför Com Hem Support - extra support av en installatör som kommer hem och hjälper dig att komma igång.

com hem support

Installationshjälp med rutavdrag

För 399 kr får du:

• Inkoppling av utrustning (bredband, tv och telefoni)
• Anslutning av upp till fem enheter till bredband via WiFi eller nätverkskabel (dator, surfplatta och mobiltelefon)
• Driftsättning och test av tjänsterna
• Demonstration av tjänsterna

Om du vill ha hjälp med andra saker, till exempel kabeldragning, kan installatören hjälpa till med detta mot en extra avgift.

Läs mer om rutavdraget

Så kan en installation gå till

Efter du beställt installationshjälp blir du kontaktad av vår samarbetspartner InfoCare som bokar en tid för besöket. Innan besöket hämtar du själv den utrustning Com Hem skickat till ditt utlämningsställe. (Du vet väl att du kan spåra din försändelse på Mina sidor?)

Vår installatör packar upp och ansluter din utrustning. När allt är på plats testas och demonstreras funktioner så att allt fungerar som det ska och du vet hur det fungerar.

Beställ installationshjälp

Betsäll Com Hem Support snabbt och enkelt genom att ringa vår Kundservice.