Kom igång med autogiro

Hos Com Hem kan du själv välja hur du vill betala dina fakturor. Med autogiro gör du ett bra miljöval samtidigt som du slipper kostnaden för pappersfakturan.

Har du autogiro dras summan automatiskt varje månad, du behöver inte göra någonting.

Så beställer du

Beställ autogiro och signera med BankID eller mobilt BankID

Nu har det blivit enklare att beställa autogiro. Fyll i formuläret direkt på webben och signera.
Vid beloppsförändring meddelar vi dig via e-post.

Beställ autogiro via internetbank

Autogiro beställer du enklast genom din internetbank. Om du har problem med att hitta oss på din internetbank så finns vi under branschen kabel-tv eller så går det bra att söka på Com Hem AB som mottagarnamn.

Beställ autogiro via blankett

Om du inte har möjlighet att signera med BankID kan du antingen fylla i blanketten elektroniskt direkt i formuläret och sedan skriva ut blanketten eller skriva ut blanketten och fylla i för hand.

Autogiroblanketten skickar du sedan till:

Com Hem AB
SVARSPOST
2047 8675
208 02 Malmö

Tar upp till tio dagar

Det kan ta upp till tio arbetsdagar för en autogiroanmälan att behandlas beroende på vilket sätt du väljer att anmäla på. Var uppmärksam på att eventuella pappersfakturor ska betalas som vanligt till dess att du får en bekräftelse från oss. Du ser också att ditt autogiro har börjat gälla när du får hem en faktura där beloppet är makulerat.

Hur mycket dras från mitt konto?

Vi kommer att dra kostnaden för ditt abonnemang varje månad. Här kan du läsa mer om hur vi på Com Hem fakturerar. Med autogiro slipper du faktureringsavgift.

Om du använder vår Telefonitjänst kommer summan som dras varje månad att variera på grund av dina samtalsavgifter. Normalt får du då hem en pappersfaktura tillsammans med din samtalsspecifikation. Du betalar inte någon faktureringsavgift för detta och summan dras fortfarande från ditt konto automatiskt.

Läs mer om våra olika betalningssätt