Hur loggar jag in på Mina sidor?

Du loggar in med BankID eller Com Hem Konto.

BankID

Logga in med ditt personnummer samt BankID säkerhetsapp. Läs mer om BankID.

Com Hem Konto

Logga in med ditt person- eller kundnummer samt lösenordet som du hittar på din faktura. När du loggar in för första gången får du byta till ett nytt lösenord som du själv väljer.

Beställ lösenord

Om du saknar eller glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt direkt vid inloggningen. Klicka på 'Saknar du lösenord?' och välj sedan om du vill att det nya lösenordet skickas till din e-postadress eller via brev.

Logga in

Gemensamt lösenord

Lösenordet till Mina sidor använder du även i apparna Com Hem Play och Hemtelefon i mobilen.

Inloggningsproblem

Om du har problem med att logga in på Mina sidor beror det ofta på att du angivit ett felaktigt lösenord för många gånger och då spärras ditt konto av säkerhetsskäl. Lösenordet för Mina sidor gör skillnad på stora och små bokstäver och det är därför viktigt att du är noga med att skriva in ditt lösenord på rätt sätt.

För att låsa upp ditt konto beställer du ett nytt lösenord genom att gå till inloggningssidan för Mina sidor. Där klickar du på 'Saknar du lösenord?' och därefter kan du välja om du vill att det nya lösenordet skickas till din e-postadress eller via post.

För att få lösenordet skickat till din e-postadress behöver du tidigare ha registrerat din mejladress på ditt konto på Mina sidor. Om du har registrerat flera e-postadresser kan du välja till vilken e-postadress du vill att lösenordet ska skickas till. Har du inte registrerat någon mejladress på ditt konto får du bara alternativet att lösenordet skickas per post. Via post kan det ta cirka 3-5 arbetsdagar innan brevet levereras hem till dig.