Om Support Extra

Behöver du lite hjälp, eller kanske mycket?

Hur enkelt det än är att installera Com Hems tjänster, så kan det ibland kännas tryggt att få hjälp. Vi erbjuder därför Support Extra - extra support av en installatör som kommer hem och hjälper dig att komma igång.

Kostnaden för installationshjälp varierar lite beroende på vad du vill ha hjälp med. Nedan listar vi några alternativ och för beställning kontaktar du Kundservice eller fyller i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Installationshjälp

När du behöver hjälp hemma med installation av Com Hem-utrustning som digitalboxar och modem. Vi säkerställer att tillhörande utrustning som till exempel tv och dator ansluts på bästa sätt och visar hur du använder dem.

Kabeldragning

När du vill ha hjälp att förlänga och fästa antenn- eller nätverkskabeln till ett annat rum eller sätta upp nya LAN-uttag.

Support på plats

När du vill att någon kommer hem och till exempel hjälper dig ställa in e-posten, göra en kanalsökning på din tv, byta till rätt källa på tv:n, kontrollera kabelanslutningar mellan tv och digitalbox eller ge dig en demonstration av fjärrkontrollen.

Prislista

Läs mer om våra olika alternativ samt priser i vår prislista.

Så här kan en installation gå till

Tillsammans med Kundservice bokar du en tid för installationshjälp. Innan besöket hämtar du själv den utrustning Com Hem skickat till ditt utlämningsställe.

Vår installatör packar upp och ansluter din utrustning. När allt är på plats testas och demonstreras funktioner så att allt fungerar som det ska och du vet hur det fungerar. Om något krånglar sköter installatören kontakten med Com Hems support och åtgärdar eventuella problem åt dig. När allt är på plats och du fått se hur du använder dina nya tjänster skriver du under installatörens arbetsorder och besöket debiteras senare på din ordinarie faktura från Com Hem.

Om du vill ha hjälp med andra saker, till exempel att fästa antennkabeln längs golvlisten, kan installatören hjälpa till med detta mot en extra avgift. Se vår fullständiga prislista här.