Telefonsupport

Support Extra via Telefon

Telefonsupport är ett alternativ för dig som behöver en snabb och bra support utanför det som Com Hems ordinarie Kundservice erbjuder. Du kanske har något problem med din dator eller annan utrustning? Med hjälp av Telefonsupport tar en expert hand om dig i telefon och kan vid exempelvis datorproblem ta över kontrollen av din dator temporärt. Då behöver du inte göra något själv utan kan lugnt luta dig tillbaka och låta experten identifiera och hantera felet.

Du får support i upp till max 60 minuter (ett normalt supportsamtal tar under 30 minuter). Om vi inte lyckas identifiera felet så behöver du inte betala för supporten.

Pris: 249 kr

I de fall vi identifierar felet men lösningen kräver vidare hantering hemma hos dig, exempelvis byte av utrustning, kommer du att debiteras för supportsamtalet.

Hemmasupport

Vissa saker kan vara svåra att lösa över telefon. I enstaka fall kan det underlätta att boka en tid så att en tekniker får komma hem till dig och lösa felet på plats. Om så är fallet behöver du inte betala för Telefonsupport utan bara för Hemmasupport. Du avgör helt själv om du är i behov av Hemmasupport eller inte.

Pris: 695 kr