Hemtelefon i mobilen

Hemtelefon i mobilen är en app som används i smartphones överallt där det finns täckning i ett trådlöst nätverk. Med Hemtelefon i mobilen får du möjlighet att:

• Ringa för din hemtelefontaxa från mobilen både hemma, på stan och från utlandet när du är uppkopplad mot ett trådlöst nätverk (WiFi).
  • Svara i mobilen när det ringer på det fasta hemtelefonnumret.
  • Koppla hela familjens mobiler till hemnumret och ni kan ta emot samtal och ringa varandra på hemtelefonnumret via era mobiler (upp till fem appar).

Vad som krävs för att skaffa tjänsten

• Du behöver ett telefoniabonnemang hos Com Hem
  • Användaruppgifter till Mina sidor på comhem.se
  • En Smartphone som kan köra appen (appen Hemtelefon i mobilen fungerar till de flesta nya smartphones och operativsystemen Android och iOS)
  • Tillgång till ett trådlöst nätverk (WiFi)

Här finner du en snabbguide till hur Hemtelefon i Mobilen fungerar.