Hemtelefon i mobilen

Hemtelefon i mobilen är en app som används i smartphones överallt där det finns täckning i ett trådlöst nätverk. Med Hemtelefon i mobilen får du möjlighet att:

• Ringa för din hemtelefontaxa från mobilen både hemma, på stan och från utlandet när du är uppkopplad mot ett trådlöst nätverk (WiFi).
  • Svara i mobilen när det ringer på det fasta hemtelefonnumret.
  • Koppla hela familjens mobiler till hemnumret och ni kan ta emot samtal och ringa varandra på hemtelefonnumret via era mobiler (upp till fem appar).

Vad som krävs för att skaffa tjänsten

• Du behöver ett telefoniabonnemang hos Com Hem.
  • Användaruppgifter till Mina sidor på comhem.se.
  • En Smartphone som kan köra appen.
  • Tillgång till ett trådlöst nätverk (WiFi).

Här finner du en snabbguide till hur Hemtelefon i Mobilen fungerar.

Godkända mobiler

Dessa telefonmodeller är testade och godkända för appen Hemtelefon i mobilen:

• iPhone 4, 4S, 5
  • Samsung Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S, Galaxy GIO, Nexus S
  • HTC Desire HD A9191, Panache 4G, Sensation Z710e
  • Nexus One
  • Sony Ericsson Xperia Arc LT18i

Dessa operativsystem är testade och godkända för appen Hemtelefon i mobilen:

• Apple iOS versioner 4.3, 4.3.4, 5.0.1, 6.0, 7.0
  • Android versioner 2.3 eller senare

Appen fungerar även på andra telefonmodeller och versioner av operativsystem, men Com Hem kan inte garantera funktionalitet eller support då vi inte testat dem fullt ut.