Com Hem Play - Tv var du vill

ComHemPlay-pojkeMed Com Hem Play är ditt tv-tittande inte begränsat till tv-soffan. Du kan när som helst se live-tv och Play-material direkt från din smartphone, surfplatta eller dator. Com Hem Play finns tillgängligt för iOS och Android, och genom webbläsaren på en PC eller Mac.

Detta är Com Hem Play

Com Hem Play förvandlar din mobil, surfplatta eller dator till en tv. Du kan ta med dig kanaler, Play och film överallt. Du kan ansluta upp till fem mobiler, surfplattor eller datorer och titta på två av dem samtidigt.

Med Com Hem Play kan du se de flesta av dina tv-kanaler och playtjänster på din dator, surfplatta och mobil. Förutsättningen är att du har ett abonnemang på digital-tv hos Com Hem där Com Hem Play ingår.

Anslut upp till fem enheter

Du kan använda upp till fem mobiler, surfplattor och datorer och titta på två av dem samtidigt.

Airplay

Com Hem Play har funktionalitet för Airplay. Streama ditt innehåll på din stora tv med hjälp av en Apple TV. Eller ta med Com Hem Play hem till dina vänner - genom ett enkelt knapptryck för du över ditt streamade innehåll till deras tv.

Chromecast

Efter att ha lanserat funktionaliteten med Airplay kommer vi att fortsätta utvecklingen av stöd för Chromecast.

Ladda ner appen och börja

Du laddar enkelt ner appen Com Hem Play via App Store för iOS och Google Play för Android. Se till att du alltid har den senaste versionen genom att tillåta automatisk uppdatering på din mobil eller surfplatta.

För att logga in behöver du ditt kundnummer och lösenordet för Mina sidor. Om du saknar lösenord, eller om du har glömt bort det, kan du beställa ett nytt genom att klicka här.

Se Com Hem Play på din dator

Om du använder en dator loggar du in på comhemplay.se. Com Hem Play på dator fungerar på både MAC och PC. Första gången du använder tjänsten ombeds du installera ett plugin från Verimatrix. Följ bara instruktionerna på din skärm.

Com hem Play och TiVo

Du som har TiVo får utöver alla fördelar med Com Hem Play även möjlighet att styra och programmera inspelningar i TiVo-boxen direkt via appen.

Starta och planera inspelningar

Du kan via din mobiltelefon eller surfplatta starta en inspelning eller en serieinspelning. Du kan också se vilka progam och filmer som redan är inspelade på din TiVo-box.

Om du saknar TiVo-funktionerna i Com Hem Play kan du behöva logga ut ur appen och in igen, Kontrollera också så att du har den senaste versionen genom att besöka App Store eller Google Play.

Observera att denna funktion endast är tillgänglig för dig med TiVo-box.

Fjärrkontroll

Använd Com Hem Play-appen som fjärrkontroll. För att det skall fungera krävs följande:

1. För att använda Com Hem Play-appen som fjärrkontroll måste den vara ansluten via wifi till samma nätverk som din TiVo-box.

2. Av säkerhetsskäl måste du även ge tillåtelse för Com Hem Play att kommunicera med din TiVo-box. Så ger du Com Hem Play tillåtelse att styra TiVo-boxen.

Observera att denna funktion endast är tillgänglig för dig med TiVo-box.

Tekniska specifikationer

Vill du läsa mer om systemkraven för Com Hem Play hittar du dem här.