Kom igång med Com Hem Play

Med Com Hem Play är ditt tv-tittande inte begränsat till tv-soffan. Du kan när som helst se live-tv och playmaterial direkt från din mobil, surfplatta eller dator.

Detta är Com Hem Play

Com Hem Play finns tillgängligt för iOS och Android, och genom webbläsaren på en PC eller Mac. Du kan ta med dig kanaler, play och film var du än är i Sverige. Anslut upp till fem mobiler, surfplattor eller datorer och titta på två av dem samtidigt. Allt som krävs är att du har ett digital-tv-abonnemang hos Com Hem där Com Hem Play ingår.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=df7z5bZNnqA

Ladda ner appen och börja

Du laddar enkelt ner appen Com Hem Play via

Se till att du alltid har den senaste versionen genom att tillåta automatisk uppdatering på din mobil eller surfplatta.

Du loggar in med Mobilt Bank-ID alternativt ditt kundnummer och lösenordet för Mina sidor. Om du saknar lösenord, eller om du har glömt bort det, kan du beställa ett nytt genom att klicka här.

Se Com Hem Play på din dator

Om du använder en dator loggar du in på comhemplay.se. Com Hem Play på dator fungerar på både MAC och PC. Första gången du använder tjänsten ombeds du installera ett plugin från Verimatrix. Följ bara instruktionerna på din skärm.

Streama Com Hem Play

Com Hem Play är inte knutet till enbart din dator eller mobila enhet - du kan även streama innehållet till en tv via Airplay eller Chromecast.

Com Hem Play och TiVo

Du som har TiVo får utöver alla fördelar med Com Hem Play även möjlighet att styra och programmera inspelningar i TiVo-boxen direkt via appen.

Tekniska specifikationer

Vill du läsa mer om systemkraven för Com Hem Play hittar du dem här.