Com Hem Play - Tv var du vill

Med Com Hem Play är ditt tv-tittande inte begränsat till tv-soffan. Du kan när som helst se live-tv och Play-material direkt från din smartphone, surfplatta eller dator. Com Hem Play finns tillgängligt för iOS och Android, och genom webbläsaren på en PC eller Mac.

Det är Com Hem Play

Com Hem Play förvandlar din mobil, surfplatta eller dator till en tv. Du kan ta med dig kanaler, Play och film överallt. Du kan ansluta upp till fem mobiler, surfplattor eller datorer och titta på två av dem samtidigt. Läs mer om Com Hem Play.

Kom igång med Com Hem Play

Kan jag få tillgång till Com Hem Play?

Com Hem Play ingår kostnadsfritt för dig som är kund med något av abonnemangen TV Silver, TV Silver+ eller Guld.

Se Com Hem Play på din dator, surfplatta eller mobil

Om du använder en dator loggar du in på comhemplay.se.

Ladda ner Com Hem Play via App Store för iOS eller Google Play för Android.

Starta och planera inspelningar

Du kan via din mobiltelefon eller surfplatta starta en inspelning eller en serieinspelning. Du kan också se vilka progam och filmer som redan är inspelade på din TiVo-box.

Om du saknar TiVo-funktionerna i din Com Hem Play så kan du behöva logga ut ur appen och in igen, Kontrollera också så att du har den senaste versionen genom att besöka App Store eller Google Play.

Observera att denna funktion endast är tillgänglig för dig med TiVo-box.

Fjärrkontroll

Använd Com Hem Play-appen som fjärrkontroll. För att det skall fungera krävs följande:

1. För att använda Com Hem Play-appen som fjärrkontroll måste den vara ansluten via wifi till samma nätverk som din TiVo-box.

2. Av säkerhetsskäl måste du även ge tillåtelse för Com Hem Play att kommunicera med din TiVo-box. Så ger du Com Hem Play tillåtelse att styra TiVo-boxen

Observera att denna funktion endast är tillgänglig för dig med TiVo-box.