Din favoritlista i TiVo

Första gången du startar TiVo-boxen kommer allt innehåll att visas med standardinställningar. Bland annat kommer alla tv-kanaler att visas i Tv-guiden, även de kanaler du inte abonnerar på. Du kan enkelt skapa en favoritlista och själv bestämma vilka kanaler som ska visas i Tv-guiden.

Skapa en favoritlista

1. Gå till Tv-guiden genom att trycka Tv-guide på fjärrkontrollen.
  2. Markera tv-kanalen du vill lägga i din favoritlista, tryck sedan vänster på pilkorset.
  3. Tryck på grön tumme för att lägga till kanalen bland dina favoriter.
  4. Upprepa steg 3 för de kanalerna du vill lägga till i din favoritlista och aktivera sedan listan, se nedan.

Ta bort favoritkanal

1. Gå till Tv-guiden genom att trycka Tv-guide på fjärrkontrollen.
  2. Markera tv-kanalen du vill ta bort ur din favoritlista, tryck sedan vänster på pilkorset.
  3. Tryck på röd tumme för att ta bort kanalen från listan.
  4. Upprepa steg 3 för de kanalerna du vill ta bort i din favoritlista och aktivera sedan listan, se nedan.

Aktivera din kanallista

1. Gå till Tv-guiden genom att trycka Tv-guide på fjärrkontrollen.
  2. Tryck på A-knappen på din TiVo-fjärrkontroll.
  3. Välj alternativet Kanaler. Växla mellan Favoriter, för att visa din egen lista, eller Alla, för att visa samtliga tv-kanaler.
  4. Aktivera listan genom att välja Visa guiden med dessa alternativ, slutför genom att trycka OK.