Hur aktiverar jag Netflix?

Du kan aktivera ditt Netflix-konto på olika sätt och här nedan beskriver vi tre olika sätt:

Om du har tecknat erbjudandet ”Netflix i din TiVo helt utan kostnad i 3 månader”:

• Surfa in på netflix.com/erbjudande och skriv in din personliga kod, som du har fått per mejl från oss eller fyll i dina befintliga användaruppgifter om du redan är Netflix-kund.
  • Följ instruktionerna på sidan och välj ett användarnamn och lösenord.
  • Öppna appen för Netflix i din TiVo och fyll i dina användaruppgifter för Netflix.

Din personliga kod är giltig i tre månader. När din gratisperiod börjar närma sig sitt slut kommer du att bli kontaktad av Netflix. Väljer du då att behålla ditt Netflix-konto kostar det 79:-/mån.

Om du har TiVo sedan tidigare och vill aktivera ditt befintliga Netflix-konto:

• Du kan använda ditt Netflix-konto genom att starta Netflix i TiVo, för att sedan välja logga in och följa anvisningarna på skärmen.

Om du har TiVo sedan tidigare och vill starta upp ett Netflix-konto: