Hur gör jag en önskelista?

Med hjälp av din TiVo®-box kan du skapa önskelistor. Om du till exempel gillar en specifik filmregissör, kan du skriva in den personen namn i en önskelista. TiVo-boxen kommer att bevaka hela tablån och automatiskt spela in alla program som inkluderar din listan.

Om du vill kan du skapa en väldigt detaljerat lista, till exempel om du anger en specifik filmregissör, kan du specificera att utlämna vissa typer av filmganger eller specifika filmer.

För att skapa en önskelista kan du göra så här:

1. Gå till ‘TiVo Start’, tryck på ‘Com Hem-knappen’.
  2. Tryck på knappen ‘3’ på fjärrkontrollen. Eller bläddra ner till ‘Hantera inspelningar’ och sedan ‘Önskelista’. Välj ‘Lägg till’. På din skärm kommer du att se följande bild:

image-1

3. Fyll i ett eller flera av sökbegreppen: Sökord, Sökord med rubrik, Skådespelare, Regissör och Kategori.
4. Bekräfta med att ‘Önskelista har lagts till’ och tryck ‘OK’ för att fortsätta.
5. Din önskelista kommer nu att spelas in automatiskt. Välj ‘OK’ för att avsluta eller välj ‘Ändra inspelningsalternativ’ om du vill ändra hur TiVo-boxen ska spela in din önskelista åt dig.

Kombinera sök med önskelistan

Ett annat sätt att skapa en önskelista är att göra en sökning på en person eller program och därefter lägga till det bland dina önskningar.

Så här lägger du till en önskelista via sökfunktionen:

1. Gör en sökning på till exempel en person.
  2. Välj ‘Mer information’ och därefter ‘Lägg till i önskelista’.
  3. Bekräfta med ‘OK’.
  4. Klart!