Hur hyr jag en film i TiVo?

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Vill du skydda dig från oaviserade filmköp kan du sätta en egen köpkod, vilket gör att alla köp behöver godkännas med koden som du själv valt.

Så hyr du filmen

Tryck på Com Hem-knappen på din fjärrkontroll och navigera till ‘Play & Film’ och välj sedan ‘Film’.

image-2

Välj önskad kategori.

image-3

Välj den film du önskar att hyra.

image-4

Markera ‘Se nu’ och bekräfta med knappen ‘OK’ på din fjärrkontroll.

image-5

Tryck på grön tumme upp på din fjärrkontroll för att bekräfta köpet.

image-6

Filmen kommer nu att starta.

image-7