Hur kommer jag igång med Com Hem Play?

Vem får tillgång till Com Hem Play?

Com Hem Play ingår kostnadsfritt för dig som är kund med något av abonnemangen TV Silver, TV Silver+ eller Guld.

Logga in på Com Hem Play

För att logga in på Com Hem Play behöver du ditt kundnummer och lösenordet för Mina sidor. Om du inte vet vad du har för lösenord kan du beställa ett nytt här.

Se Com Hem Play på din dator

Om du använder en dator loggar du in på comhemplay.se.

Se Com Hem Play på din surfplatta eller mobil

Ladda ner appen Com Hem Play via App Store för iOS eller Google Play för Android.