Hur navigerar jag i Netflix?

Knappar för navigering i Netflix

Styrkorset används för att navigera i Netflix på samma sätt som i TiVo-gränssnittet. Minimera-knappen kan användas för att backa ett steg i menyvalen, samt att nå huvudmeny genom att trycka två gånger.

För att avsluta en pågående uppspelning används minimera-knappen alternativt pil upp. För att avsluta Netflix används knappen Exit/TV alternativt Com Hem-knappen.

image-1

Uppspelningsknapparna på fjärrkontrollen används i Netflix på samma sätt som i TiVo vid uppspelning av material. Dock har inte Slow-knappen någon funktion i Netflix.

image-2

Frågor och svar

Var i boxen startar jag Netflix?
Netflix kan startas från flera olika ställen i boxen, under Sök och Bläddra, under Appar eller Mitt TiVo.

Hur får jag tillgång till Netflix?
Genom att starta Netflix i TiVo och följa anvisningarna på skärmen.

Om jag redan har ett Netflix-konto?
Du kan använda ditt befintliga Netflix-konto genom att starta Netflix i TiVo för att sedan välja logga in och följa anvisningarna på skärmen. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller här.

Vem kontaktar jag om jag har frågor om Netflix?
Information rörande Netflix som tjänst finns att hitta på www.netflix.se