Manualer för TiVo

Här hittar du all dokumentation du behöver för komma igång med TiVo. Alla våra installationsguider och användarguiden. Mer om TiVo.

image-2

Dokument
Installationsguide för FiberKoax-adresserLadda ner (PDF)
Installationsguide för FiberLAN-adresserLadda ner (PDF)
Installationsguide för boende hos AB FramtidenLadda ner (PDF)
Användarguide - Så använder du TiVoLadda ner (PDF)
Installationsguide för trådlös brygga från Netgear    Ladda ner (PDF)
Installationsguide för trådlös brygga från TechnicolorLadda ner (PDF)
Installationsguide för trådlös USB-bryggaLadda ner (PDF)

Personlig installationsguide

Besök gärna din personliga installationsguide som är anpassad efter just dina förutsättningar. Här får du hjälp att koppla in TiVo-boxen och annan utrustning som du fått från Com Hem.