Manualer för TiVo

Här hittar du all dokumentation du behöver för komma igång med TiVo. Alla våra installationsguider och användarguiden. Mer om TiVo.

image-2

Dokument
Installationsguide för FiberKoax-adresser Ladda ner (PDF)
Installationsguide för FiberLAN-adresser Ladda ner (PDF)
Installationsguide för boende hos AB Framtiden Ladda ner (PDF)
Användarguide - Så använder du TiVo Ladda ner (PDF)
Installationsguide för trådlös brygga från Netgear     Ladda ner (PDF)
Installationsguide för trådlös brygga från Technicolor Ladda ner (PDF)
Installationsguide för trådlös USB-brygga Ladda ner (PDF)

Personlig installationsguide

Besök gärna din personliga installationsguide som är anpassad efter just dina förutsättningar. Här får du hjälp att koppla in TiVo-boxen och annan utrustning som du fått från Com Hem.