Manualer för TiVo

Här hittar du all dokumentation du behöver för komma igång med TiVo. Alla våra installationsguider och användarguiden. Mer om TiVo.

Dokument

Installationsguide för FiberKoax-adresser
Ladda ner (PDF)

Installationsguide för FiberLAN-adresserLadda ner (PDF)

Installationsguide för boende hos AB Framtiden
Ladda ner (PDF)

Användarguide - Så använder du TiVoLadda ner (PDF)

Användarguide - Så använder du Com Hem PlayLadda ner (PDF)

Installationsguide för trådlös brygga från Netgear    Ladda ner (PDF)

Installationsguide för trådlös brygga från TechnicolorLadda ner (PDF)

Installationsguide för trådlös USB-bryggaLadda ner (PDF)

Personlig installationsguide

Besök gärna din personliga installationsguide som är anpassad efter just dina förutsättningar. Här får du hjälp att koppla in TiVo-boxen och annan utrustning som du fått från Com Hem.