Nu fungerar Com Hem Play med iOS 9

Viktig information till våra kunder som använder Com Hem Play på en iPhone eller iPad
Onsdagen den 16 september släppte Apple sitt nya operativsystem iOS 9, vilket tyvärr gjorde att Com Hem Play-appen slutade att fungera. Vi och våra leverantörer har arbetat med en ny version av Com Hem Play som innehåller en fix för problemet. Apple har nu godkänt uppdateringen och Com Hem Play fungerar därför med iOS 9.

Har du aktiverat "automatisk uppdatering" kommer Com Hem Play att uppdateras automatiskt utan att du som kund behöver göra något och därefter fungera som vanligt för att streama material. Har du inte aktiverat automatisk uppdatering behöver du uppdatera appen manuellt via App Store.

Tack för tålamodet.

Med vänlig hälsning,

Asanga Gunatillaka
Produktdirektör