Så undviker du problem med din TiVo

Om du upplever problem med din TiVo rekommenderar vi dig att först kontrollera din inkoppling genom din personliga installationsguide. Du kan även undersöka om det är någon driftstörning på din adress samt göra en egen felsökning.

Tips på vad du kan göra ...

... om du får ett felmeddelande

Felmeddelande: V52 eller V53
Fel: Söker efter signal - TiVo-boxen får ingen signal.
Lösning: Kontrollera att TiVo-boxen är korrekt ansluten och att kablarna är hela. Instruktioner för installationen hittar du här.

Felmeddelande: V58
Fel: TiVo-boxen får inte information om att du abonnerar på kanalen eller så sänder inte kanalen för tillfället.
Lösning: Kontrollera att kanalen ingår i ditt abonnemang och prova sedan att starta om modem/router och din TiVo-box genom att göra dem strömlösa i några sekunder.

Felmeddelande: C133, C130, N13 eller N09
Fel: TiVo-boxen har ej tillgång till internet.
Lösning: Kontrollera att TiVo-boxen är korrekt ansluten och att kablarna är hela. Instruktioner för installationen hittar du här. Prova sedan att starta om modem/router och din TiVo-box genom att göra dem strömlösa i några sekunder.

... om du har problem med att logga in på Com Hem Play

För att logga in använder du ditt kundnummer som användarnamn och samma lösenord som till Mina sidor. Observera att det inte går att logga in med personnummer i appen. Om du inte kan logga in, prova att beställa ett nytt lösenord till Mina sidor.

... om din kanal är gråmarkerad

Att kanaler är gråmarkerade betyder att de inte är tillgängliga i ditt abonnemang. Vill du lägga till fler kanaler? Kolla in de kanaler vi erbjuder och hur du får tillgång!

... om din fjärrkontroll gått sönder

Har din fjärrkontroll bara slutat att fungera skickar vi en ny. Har du skadat fjärrkontrollen så att den ej går använda är du ersättningsskyldig och kan då beställa en ny för 200 kr.

... om din box hänger sig

Det kan hända att din box hänger sig, exempelvis att du enbart får upp den lilla bilden i det övre högra hörnet. Starta om boxen med knappen på baksidan av TiVo-boxen.