Spela in i TiVo med Com Hem Play

Med appen Com Hem Play kan du starta en inspelning eller en serieinspelning på din TiVo-box via din mobiltelefon eller surfplatta. Du kan också se vilka program och filmer du redan har inspelade på din TiVo-box.

Via appen kan du spela in program som kommer att sändas inom de närmaste två veckorna. Gå till det program du vill spela in och tryck på REC.

Com Hem Play record

Funkar inte?

Om du saknar TiVo-funktionerna i Com Hem Play kan du behöva logga ut ur appen och in igen. Kontrollera också att du har den senaste versionen.

Ladda ner senaste versionen för iOS eller Android.
Läs mer om Com Hem Play och hur du kommer igång.

Redigera eller titta på inspelning

Redigera, ta bort eller titta på din inspelning gör du i din TiVo-box.

Fler inspelningsalternativ