Streama Com Hem Play i Chromecast

Com Hem Play är inte knutet till enbart din dator eller mobila enhet - du kan även streama innehållet till en tv via Airplay eller Chromecast.

För att streama innehåll via Chromecast ska enheten med Com Hem Play och din Chromecast vara anslutna till samma nätverk.

För att streama ett program till Chromecast gör du så här:

1. Klicka på ikonen längst upp till höger och välj din Chromecast-enhet
  2. Starta ett program i Com Hem Play-appen

Om du inte ser Chromecast-ikonen, kan du behöva logga ut och in i Com Hem Play. Se också till att appen är uppdaterad till den senaste versionen.

CHP_CC

Mer om Chromecast >

Streama med Airlay >

Ladda ner app och kom igång med Com Hem Play >