TiVo-nyheter

image-1

Hur uppdaterar jag min TiVo-box?

Vi kommer under februari börja skicka ut den nya mjukvaran till alla TiVo-boxar. Du behöver inte göra något utan din TiVo-box kommer att uppdateras automatiskt efter det att den har mottagit uppdateringen. Den automatiska uppdateringen sker normalt nattetid för att, så långt som det går, inte påverka ditt tv-tittande.

Vad innehåller uppdateringen?

Uppdaterat gränssnitt

Ett nytt, snyggare och snabbare gränssnitt, vi har uppdaterat utseendet och gett det en modernare look. Vi har också möblerat om lite i menyerna för att det som används mest skall vara mest tillgängligt, fortfarande så har vi inte ändrat så mycket att du inte kommer att känna igen dig.

image-2

Nya filter under Mitt TiVo

Under Mitt TiVo finner du nu ett antal filter som skall underlätta för dig att hitta just det material som du vill titta på. Du kan själv anpassa vilka av dessa filter du vill som ska visas på just din box.

image-3

På tv just nu

Under Tv-guider så hittar du ett nytt val som heter På tv just nu som snabbt ger dig en överblick över vad som visas just nu på olika kanaler utifrån tre förutbestämda filter; Sport ,barn och film.

image-4

image-5

image-6

Material från andra källor

Nu kan du fylla på Mitt TiVo med avsnitt från Play & Film, om du tex startar en serieinspelning på en serie där det finns avsnitt att se från Play & Film så kommer dessa att visa på samma ställe som dina inspelningar. Allt för att det skall lättare att hitta.

image-7

Bokmärken

Med hjälp av bokmärken kan du spara genvägar till ditt favoritmaterial under Mitt TiVo. Bokmärken fungerar både på filmer, serier och enstaka program. Bokmärkta program sparas inte på din hårddisk utan är bara en genväg till det material du har bokmärkt så att du enkelt skall komma åt det.

image-8