Vad är systemkraven för Com Hem Play?

Com Hem Play kan användas i följande operativsystem och webbläsare.

App - iOS

EnhetVersion av OS
iPad9.x och senare
iPhone9.x och senare

App - Android

EnhetVersion av OS
Surfplatta4.2.2 och senare
Smartphone4.2.2 och senare

Webbläsare - Windows

Version av WindowsInternet ExplorerEdgeFirefoxChrome
7--47+57.0.2987+
8--47+57.0.2987+
10-39.14977+47+57.0.2987+

Webbläsare - Mac OS X

Version av OS XSafariFirefoxChrome
10.6+-47+57.0.2987+
10.10-47+57.0.2987+

Påverka din upplevelse

Com Hem Play är utvecklat för att erbjuda en snabb och stabil upplevelse för dig som tittare - men kom ihåg att din egen utrustning i allra högsta grad påverkar den upplevelsen. Är till exempel din mobil eller surfplatta uppdaterad med de senaste versionerna av program och drivrutiner? I vår Bredbandsskola får du tips om hur du kan förbättra hela din surfupplevelse.