Vad är systemkraven för Com Hem Play?

Com Hem Play kan användas i följande operativsystem och webbläsare.

App - iOS

Enhet Version av OS
iPad 8.x och senare
iPhone 8.x och senare

App - Android

Enhet Version av OS
Surfplatta 4.2.2 och senare
Smartphone 4.2.2 och senare

Webbläsare - Windows

Version av Windows Internet Explorer Firefox
7 9-11 och senare 31 och senare
8 10-11 och senare 31 och senare

Webbläsare - Mac OS X

Version av OS X Safari
10.6+ 7
10.10 7 och senare

Påverka din upplevelse

Com Hem Play är utvecklat för att erbjuda en snabb och stabil upplevelse för dig som tittare - men kom ihåg att din egen utrustning i allra högsta grad påverkar den upplevelsen. Är till exempel din dator uppdaterad med de senaste versionerna av program och drivrutiner? I vår Bredbandsskola får du tips om hur du kan förbättra hela din surfupplevelse.