Vad är systemkraven för Com Hem Play?

Com Hem Play kan användas i följande operativsystem och webbläsare.

App - iOS

EnhetVersion av OS
iPad8.x och senare
iPhone8.x och senare

App - Android

EnhetVersion av OS
Surfplatta4.2.2 och senare
Smartphone4.2.2 och senare

Webbläsare - Windows

Version av WindowsInternet ExplorerFirefox
79-11 och senare31 och senare
810-11 och senare31 och senare

Webbläsare - Mac OS X

Version av OS XSafari
10.6+7
10.107 och senare

Påverka din upplevelse

Com Hem Play är utvecklat för att erbjuda en snabb och stabil upplevelse för dig som tittare - men kom ihåg att din egen utrustning i allra högsta grad påverkar den upplevelsen. Är till exempel din dator uppdaterad med de senaste versionerna av program och drivrutiner? I vår Bredbandsskola får du tips om hur du kan förbättra hela din surfupplevelse.