Vad är TiVo-tips?

TiVo®-tjänsten lär sig faktiskt vad du gillar mest och ger dig TiVo-tips. Men inte vad som helst, den föreslår program och filmer med utgångspunkt från vad du tittar på, vad du har spelat in och från dina Gilla-tryckningar med Tum-knapparna.

Kolla in vilka program TiVo-tjänsten föreslår och betygsätt dem.

Inspelade TiVo-tips-program

Alla dina sparade TiVo-tips finns listade i ‘Mitt TiVo’ i en mapp som heter just ‘TiVo-tips’.

Du hittar till ‘TiVo-tips’ genom att trycka på ‘Com Hem-knappen’ och sedan välja ‘TiVo-tips’.
Efter ett tag kommer din box att ha många inspelade program, bläddra snabbare genom att använda knappar ‘CH +/-’.