Vilka appar finns i TiVo?

Med TiVo får du tillgång till ett antal appar som du hittar genom att trycka på Com Hem-knappen och sedan välja Appar. Vi erbjuder bland annat appar som Netflix, för dig som har ett Netflix-abonnemang. När du gör en sökning i TiVo-boxen kommer du vid sidan av dina vanliga sökträffar även hitta filmer i Netflix som matchar din sökning

Netflix

Första gången du startar Netflix-appen behöver du logga in ditt Netflix-konto. Du använder samma uppgifter som vid inloggning i webbversionen av Netflix.

image-1

All administration runt ditt Netflix-konto gör du på Netflix hemsida, www.netflix.se.

Navigera i Netflix

För att navigera i Netflix-appen använder du följande knappar.

Navigering
Navigera i menyn Styrkorset och OK
Backa Minimera-knappen
Avsluta Exit/TV
Uppspelning
Pausa Pause-knappen
Spola Spolningsknapparna

image-3

Ändra undertexter och språk

Filmer via Netflix erbjuder ofta flera språk för undertexter och ljud. För att ändra språk gör du följande.

1. Starta filmen.
  2. Tryck Pil Ned och välj Ljud och undertexter.
  3. Välj önskat språk och tryck OK.

image-4

Söka och ändra profil i Netflix

När du är inne i Netflix-appen kan du trycka på Minimera-knappen på TiVo-fjärrkontrollen för att komma åt Netflix-menyn. Här kan du välja att söka efter filmer ur Netflix-biblioteket, men även växla mellan dina eventuella Netflix-profiler som du skapat via deras webbversion.

image-5

Mer information om Netflix hittar du på deras hemsida, www.netflix.se.

Övriga appar

Under Appar i TiVo hittar du fler appar som till exempel YouTube och instruktionsfilmer. Du navigerar som vanligt i dessa appar med hjälp av styrkorset på fjärrkontrollen.