Egna appar i Tv Hub

Under valet Appar i toppemnyn kan du lägga till egna appar. För att göra detta krävs ett Google-konto. Läs mer om Google-konton och hur du startar ett, hos Google.

Logga in på ditt konto i din Com hem Tv Hub. Det gör du genom att klicka på Hem (hus-symbol) på din fjärrkontroll och sedan välja Inställningar (kugghjulsymbol på skärmen).

Guide

1. Lägg till ditt Google-konto i Com Hem Tv Hub

Gå ner till Konton och välj Lägg till konto.

tv-inställningar

Klicka på rutan Logga in och skriv in adressen till ditt personliga konto samt ditt lösenord med hjälp av tangentbordet som visas på skärmen.

tv-logga in

Verifiera under Inställningar att ditt konto är inlagt och stämmer.

tv-verifiera

2. Lägg till valfri app

Klicka bakåt och välj Appar i toppmenyn. Välj sedan Google Play Butik för att se tillgängliga appar.

tv-hitta appar

Hitta appar genom att antingen bläddra bland utvalda appar under förstoringsglas-symbolen eller söka efter specifika appar med röstsök eller tangentbordet som visas på skärmen.

tv-utvalda

tv-sök

När du hittat den app du vill ha, välj Installera och följ instruktionerna.

tv-installera

När du installerat appen hittar du den under valet Appar > Mina installerade appar.

tv-egna appar