Hur skapar jag en favoritlista?

Börja gärna med att logga in på Mina Sidor om du är osäker på vilken tv-box du använder. Där hittar du även aktuell manual för just din tv-box.

TiVo

Skapa och aktivera din egen favoritlista i TiVo genom några enkla knapptryck - Favoritlista i TiVo.
Läs också om alla andra smarta funktioner i din TiVo-box.

Arris 1103 och 1113

Du kan skapa flera favoritlistor på Arris- och Motorolaboxarna. För att skapa en favoritlista gör du så
här:

1. Tryck på menyknappen på boxens fjärrkontroll
  2. Markera inställningar och tryck ”OK”, välj sedan ”Kanaler”
  3. Välj ”Favoritlistor” och ”Ny lista”
  4. Det första du behöver göra är att namnge din lista, Välj ”OK” när du valt namn
  5. Välj kanaler genom att markera kanalerna och trycka OK, när du är klar med ditt val väljer du ”Lägg till”
  6. Du är nu klar! (Tryck ”TV” för att komma ut ur menyläget)

Du kan ändra ordningen för hur kanalerna listas upp i Tv-guiden. Observera att du ändrar bara hur kanalerna listas upp i guiden, kanalerna behåller sina ursprungliga kanalplatser.

För att ändra kanalordningen gör du så här:

1. Tryck på menyknappen på digital-boxens fjärrkontroll
  2. Välj inställningar, tryck ”OK” och välj sedan ”Kanaler”
  3. Välj ”Favoritlistor”, tryck ”OK” och välj sedan den lista du vill ändra ordningen på
  4. Välj ”Ändra”
  5. Markera en kanal, tryck ”OK” och välj ”Flytta”
  6. Använd naveringensknapparna för att flytta kanalen till önskat position och tryck sedan ”OK”
  7. Upprepa steg 6 på resterande kanaler du önskar ändra
  8. När du är klar, tryck ”TV” för att komma ur menyläget

Tips!
För att komma till din favoritlista trycker du på den blåa knappen på fjärrkontrollen och väljer därefter vilken favoritlista du vill använda.

Motorola VIP1903 (LAN)

Du kan skapa flera favoritlistor på Arris- och Motorolaboxarna. För att skapa en favoritlista gör du så här:

1. Tryck på menyknappen på boxens fjärrkontroll
  2. Markera inställningar och tryck ”OK”, välj sedan ”Kanaler”
  3. Välj ”Favoritlistor” och ”Ny lista”
  4. Det första du behöver göra är att namnge din lista, Välj ”OK” när du valt namn
  5. Välj kanaler genom att markera kanalerna och trycka OK, när du är klar med ditt val väljer du ”Lägg till”
  6. Du är nu klar! (Tryck ”TV” för att komma ut ur menyläget)

För att ändra kanalordningen gör du så här:

1. Tryck på menyknappen på digital-boxens fjärrkontroll
  2. Välj inställningar, tryck ”OK” och välj sedan ”Kanaler”
  3. Välj ”Favoritlistor”, tryck ”OK” och välj sedan den lista du vill ändra ordningen på
  4. Välj ”Ändra”
  5. Markera en kanal, tryck ”OK” och välj ”Flytta”
  6. Använd naveringensknapparna för att flytta kanalen till önskat position och tryck sedan ”OK”
  7. Upprepa steg 6 på resterande kanaler du önskar ändra
  8. När du är klar, tryck ”TV” för att komma ur menyläget

Tips!
För att komma till din favoritlista trycker du på den blåa knappen på fjärrkontrollen och väljer därefter vilken favoritlista du vill använda.

Övriga boxar

Se efter i manualen för just din box om det finns möjlighet att skapa en favoritlista och hur du då går till väga!

Du hittar din box och manual på Mina Sidor eller i vår översikt av samtliga boxar.