Hur ändrar jag inställningar och skapar en favoritlista i min digitalbox?

Logga in

Hur använder jag föräldrakod och kanallås?
Kanallås och föräldrakod är en funktion som gör det möjligt att låsa digitala kanaler, detta gör du i digitalboxen med hjälp av ett lösenord.

Låsfunktionen kan användas för att exempelvis förhindra visning av olämpliga kanaler för minderåriga.

Digitalbox från tillverkare Humax (gäller ej HDTV-box) har även en utökad funktion som gör det möjligt att tidsbestämma spärren.

Se digitalboxens manual för hur du använder denna funktion.

Hur skapar jag en egen favoritlista?
Hur du går till väga för att skapa en favoritlista beror på vilken digitalbox du har. I manualen för just din digitalbox hittar du instruktioner för detta.

Om du är osäker på vilken digitalbox du har kan du logga in på Mina sidor och kontrollera under tv-sidan. Där hittar du information för just din digitalbox.

Vad är en fabriksåterställning?
Fabriksåterställning är en funktion i digitalboxen som återställer inställningar till fabriksstandard.

Många gånger kan en fabriksåterställning lösa ett eventuellt problem med din digitalbox. I manualen till din digitalbox får du information om hur du ska gå till väga för att göra en fabriksåterställning. Där finner du också de värden du måste ange när digitalboxen ska installeras på nytt. Tänk på att använda rätt nätnummer.

Var hittar jag manualen till min digitalbox?
Du kan logga in på Mina sidor för att hitta manualen till din digitalbox.