Hur ändrar jag ljudspår på mina Disney-kanaler?

Disney Channel, Disney XD och Disney Junior har två valbara ljudspår. Ett med svenskt tal och ett med engelskt tal. Hur du byter ljudspår varierar beroende på vad du använder för digitalbox. Vi har gjort en kort sammanställning av olika boxmodeller nedan.

Tillverkare/modell Hur du byter ljudspår
Motorola Gul knapp på fjärrkontrollen.
Samsung 260/270 Gul knapp markerad med texten Alt.
Humax  Audioknappen långt ner på fjärrkontrollen som illustreras med en högtalare och ett frågetecken.
TiVo Tryck på navigeringshjulet, navigera ner till ljudinställningar och byt ljudspår.