Hur får jag tillgång till C More Play?

C More Play är en kostnadsfri tjänst för dig som har abonnemang med ett abonnemang från C More. Tjänsten innebär att du även kommer åt ditt C More-abonnemang på din dator, via www.cmore.se/play, eller på din iPad genom appen C More Play.

Du loggar in på http://www.cmore.se/play

För att logga in väljer du först Com Hem som leverantör. Därefter anger du personnummer och samma lösenord som du använder för Mina Sidor på comhem.se.

Om du glömt bort ditt lösenord kan du beställa ett nytt lösenord här.