Hur fungerar FiberLAN-boxarna (IPTV)?

Motorola VIP1903 och Arris 1103

Motorola- och Arrisboxarna har samma användargränssnitt och funktioner. Skillnaden mellan boxarna är fjärrkontrollen.

Boxarna är kortlösa, du behöver alltså inget programkort. Motorolaboxen har en kortläsare som efter 2014-06-17 är inaktiv. Du som har ett programkort sedan tidigare behöver således inte ha kvar detta.

Observera att detta gäller Motorolaboxen som används i FiberLAN-nät.

Motorola VIP1903 (LAN)

image-1

Arris 1103

image-2

Information och guider