Hur fungerar Viaplay?

Hur registrerar jag mig för Viaplay?
Du registrerar dig på signup.viaplay.se/comhem där du anger ditt kundnummer, ditt postnummer samt en valfri e-postadress. Ditt kundnummer hittar du på din senaste faktura eller genom att logga in på Mina sidor.

Tecknar du ett nytt Viasat-abonnemang kan det ta upp till 24 timmar innan du kan registrera ett konto hos Viaplay.

Hur loggar jag in på Viaplay.se?
På viaplay.se/ så loggar du in med de uppgifter du angav vid registrering, e-post och lösenord.

Var vänder jag mig om jag har problem med Viaplay?
För support kontakta Viaplay på 0771 52 23 00, support@viaplay.se eller support.viaplay.se

För mer information om tjänsten se support.viaplay.se

Var vänder jag mig om jag har problem med mina Viasat-kanaler?
För support av dina tv-kanaler kontakta Com Hem.

Hur gör jag om jag redan abonnerar på Viaplay?
Du registrerar ditt konto på signup.viaplay.se/comhem sedan väljer du fliken "Jag har redan ett Viaplay-konto". Därefter kontaktar du Viaplay för att säga upp ditt abonnemang.