Hyr film i Com Hem Play

Med Com Hem Play är ditt tv-tittande inte begränsat till tv-soffan. Du kan när som helst se live-tv, hyrda titlar och playmaterial direkt i din mobil, surfplatta eller dator.

Du hittar serieavsnitt och filmer att hyra på comhemplay.se under sektionen Butik eller via playbiblioteken SF Anytime och Plejmo. Titeln finns sedan tillgänglig i 48 timmar och kostnaden debiteras smidigt på nästkommande faktura.

Du som är Com Hem Play-kund kan streama titeln på en skärm/device. Du som är TiVo-kund kan dessutom samtidigt titta via din TiVo-box.

Hitta och hyr dina favoriter på comhemplay.se

Du hyr alltid via webben comhemplay.se. Du hittar serieavsnitt och filmer att hyra under sektionen Butik eller via playbiblioteken SF Anytime och Plejmo.

Välj kategori, till exempel premiärer, topplistan, action eller vad du känner för just då!
Hyfilm CHP 1
Välj den film eller serie du önskar att hyra och tryck på Hyr.
Hyrfilm CHP 2
Godkänn villkoren och tryck på Hyr.
Hyrfilm CHP 3
Titeln kommer att spelas upp automatiskt efter transaktionen.
Hyrfilm CHP 4
Den hyrda titeln lägger sig högst upp i listan Mina hyrda titlarHem i comhemplay.se och finns även tillgänglig att se i appen.
Hyrfilm CHP 5