Aktuella frivisningar och kanalförändringar

En nöjd flicka ser på tv

Mars

National Geographic Channel (SD) ingår i Bas

National Geographic Channel (SD) ingår från och med 1 mars för kunder med Bas. Kanalen visas på kanalplats 53.

SJUAN (SD) och TV12 (SD) i Small

SJUAN (SD) och TV12 (SD) ingår från och med 1 mars för kunder med den äldre tv-paketeringen Small. Small säljs inte längre som tv-abonnemang men titta och jämför gärna våra nuvarande abonnemang för att hitta ett utbud som passar just dig.

Februari

Lansering av National Geographic+ (och snart även Fox+)

Play-tjänsten National Geographic+ lanseras 27 februari och ingår för dig med Guld, i TiVo-box och i Com Hem Play. National Geographic+ går även att köpa som tillval.

Play-tjänsten Fox+ planeras att lanseras i april månad och kommer då att ingå för dig med Guld, i TiVo-box och i Com Hem Play.

Expressen lanserar sportkanal inför OS

Under OS lanserar Expressen kanalen Sport Expressen TV. Kanalen visas fritt för dig som är digital-tv-kund hos Com Hem, på kanalplats 18.

Sport Extressen TV är en nyhetskanal med sportfokus. Expressen har 18 journalister på plats vid OS som bland annat intervjuar deltagare och besökare.

Kanalens sändningar upphör efter OS.

Lansering av Sjuan HD, TV12 HD och SF-kanalen

Kanalerna Sjuan HD, TV12 HD och SF-kanalen lanseras 1 februari och ingår för dig med Silver, Silver+ och Guld, både i box och i Com Hem Play.

Kanalerna kommer även att vara valbara för dig med Medium 8 Favoriter och som tillvalskanal.

Kanalerna visas på följande kanalplatser:

  • Sjuan HD, kanalplats 27
  • TV12 HD, kanalplats 32
  • SF-kanalen, kanalplats 98

Lansering av Sportkanalen HD

Sportkanalen HD lanseras 1 februari och ersätter TV4 Sport HD. Sportkanalen HD ingår för dig med Silver, Silver+ och Guld, både i box och i Com Hem Play.

Kanalen kommer även att vara valbar för dig med Medium 8 Favoriter och som tillvalskanal. Du som redan idag har TV4 Sport som tillval kommer automatiskt att bli överflyttad till Sportkanalen.

Sportkanalen HD visas på kanalplats 130 från och med lanseringen.

CNN inte tillgängligt i Com Hem Play 8-27 februari

Mellan 8 februari och morgonen 27 februari är CNN inte tillgänglig i Com Hem Play. Kanalen fungerar som vanligt i din digital-tv-box. Avbrottet beror på rättigheter kopplade till sändningar från OS.

Januari

Corren 24 avslutar sina sändningar

Kanalen Corren 24 Östergötland (Linköping) slutar sända från och med årsskiftet 2017/2018.

Travel Channel HD byter kanalplats

Från och med onsdag 24 januari byter Travel Channel HD kanalplats till plats 55.

Frivisning History HD

History (kanalplats 38) frivisas till och med 12 februari för dig som är digital-tv-kund hos Com Hem. Du kan se kanalen i både din digitalbox och på Com Hem Play.
Läs mer om kanalen och vad du kan se!

15-16 januari kan du inte boka matcher i pay-per-view (PPV)

För tillfället kan vi inte erbjuda enskilda matcher som pay-per-view. Du som har sportpaket och tillgång till aktuell kanal för matchen kan se den som vanligt. Avbrottet beror på ett underhåll i vår tv-tjänst. Från och med onsdag 17 januari kan du boka matcher som PPV som vanligt.

Intresserad av ett sportpaket istället? Ta dig en titt på vilka erbjudanden vi har på sidan för
C More och gör ditt val.

Se MTV, Nickelodeon och Nick Jr i HD

Du som har abonnemang Silver, Silver+ eller Guld kan nu se MTV i HD (kanalplats 65). För dig med Silver+ eller Guld ingår även de nya kanalerna Nickelodeon HD (kanalplats 160) och Nick JR HD (kanalplats 161). Kanalerna går så klart även att köpa enskilt för dig med annat abonnemang (ej valbara i 8 favoriter).

Pink Plus övergår till HD-sändningar

Tv-kanalen Pink Plus byter sändningsteknik till MPEG-4 från och med 10 januari. För att kunna se kanalen i HD behöver du en digital-box eller tv-modul som stödjer formatet. Läs mer om MPEG-4 och hur du gör för att se HD.

Frivisning av Disneykanaler

Disney Channel, Disney XD och Disney Junior frivisas från december fram till 7 januari för dig med digital-tv från Com Hem. Kanalen kan ses via både digitalbox och Com Hem Play.

Du hittar kanalerna på följande kanalplatser:
154 Disney Channel
155 Disney XD
156 Disney Junior
159 Disney Channel HD

Läs mer om frivisningen.

Historiska kanalförändringar

Kanalförändringar 2017
Kanalförändringar 2016
Kanalförändringar 2015