Kom igång med Tv Hub

Com Hem Tv Hub kopplar samman all din digitala underhållning med dina tv-kanaler. Dessutom på ett enkelt och vackert sätt.

Förpackningen innehåller

Här ser du vad som gömmer sig i paketet när du får hem din nya Com Hem Tv Hub. Observera att med Com Hem Tv Hub behöver du inget programkort.

Digitalbox
Tv-Hub bluetooth

Fjärrkontroll (inklusive batterier)Dokumentation
Fjarrkontroll tv4ComHem Dokumentation GoldenEye
AntennkabelNätverkskabelHDMI-kabelStrömkabel med adapter
ComHem Antennkabel GoldenEyeComHem Natverkskabel GoldenEyeComHem HDMI-kabel GoldenEyeComHem Stromkabel-adapter GoldenEye

Installation

Digitalboxen Com Hem Tv Hub kopplar du till ditt bredband. Givetvis erbjuder Com Hem även bredband - läs mer om bredband från Com Hem här.

Personlig hjälp

Installationen kan skilja sig åt beroende på vilket nät din bostad är kopplad till samt vilken utrustning du har i hemmet. För installationshjälp anpassad för dig rekommenderar vi dig att använda vår personliga installationsguide. Du får även med en tryckt installationsbeskrivning tillsammans med din nya Tv Hub.

Vill du slippa installera helt och hållet? Testa vår tjänst Com Hem Support!

Bluetooth

Du kan enkelt ansluta trådlösa enheter, till exempel hörlurar eller handkontroller, till din Com Hem Tv Hub. Tryck bara på Bluetooth- knappen på din Tv Hub och gör sedan samma sak på den enhet du vill ansluta.

ComHem Bluetoothknapp

Röstsök

Din Com Hem Tv Hub har en inbyggd funktion för röstsök. Tryck bara på knappen med en mikrofon på fjärrkontrollen och tala sedan in din sökning.

Om du klickar uppåt på navigeringsknappen kommer du att se fler sökresultat. Du får även resultat från de appar som är förinstallerade eller från de som du själv laddat ned till din Tv Hub. Söker du på en av dina appar, till exempel genom att tala in ”Netflix”, så startar appen direkt.

Appar

Din Com Hem Tv Hub kommer med tre förinstallerade appar - SVT Play, Netflix och TV4 Play. Du når apparna via toppmenyn i din Tv Hub.

Fjärrkontrollen

ComHem Hub Fjarrkontroll tv4 (kopia)

Tekniska specifikationer

OPERATIVSYSTEM
Android TV 7.1.1

UTGÅNGAR
HDMI 2.0 och optisk SPDIF

TRÅDLÖST
Bluetooth ver. 5.0 och inbyggd Chromecast

VIDEOFORMAT
Klarar 4K HDR

STORLEK OCH VIKT
Storlek: 155 x 155 x 30 mm
Vikt: 400 g

PROCESSOR
CPU Quad-core 1.6 GHz - Broadcom Series 7 (7271)

Se fullständig specifikation här.