Om Viaplay

Viaplay är en streamingtjänst som ingår för dig som abonnerar på en tillvalstjänst från Viasat hos Com Hem. Abonnerar du redan på en tillvalstjänst från Viasatkan du registrera dig direkt, se hur nedan. Tecknar du ett nytt Viasat-abonnemang kan det ta upp till 24 timmar innan du kan registrera ett konto hos Viaplay.

Ditt Viaplay-abonnemang och tillhörande innehåll ingår utan extra kostnad för följande tillvalstjänster:

Kom igång med Viaplay

Registrera

Du registrerar dig på signup.viaplay.se/comhem där du anger ditt kundnummer, ditt postnummer samt en valfri e-postadress. Ditt kundnummer hittar du på din senaste faktura eller genom att logga in på Mina sidor på comhem.se.

Logga in

viaplay.se/ så loggar du in med de uppgifter du angav vid registrering, e-post och lösenord.

Du kan se Viaplay på följande enheter:

• Webbläsare på PC och Max
  • Mobiltelefoner med iOS eller Android
  • Surplattor med iOS eller Android
  • Playstation 3 och Playstation 4
  • Xbox 360 och Xbox One
  • Samsung, LG och Panasonic SmartTv (observera att inte alla tv-apparater har Viaplay förinstallerat. För att se om din tv-modell erbjuder appen finns mer hjälp på viaplay.se/devices)

Support Viaplay

För support kontakta Viaplay på 0771 52 23 00, support@viaplay.se eller support.viaplay.se
För mer information om tjänsten se support.viaplay.se

Support Viasat-kanaler

För support av dina tv-kanaler kontakta Com Hem.