Tillval och premiumkanaler

Com Hem erbjuder ett stort utbud av tillval och premiumkanaler. Som vanligt gillar vi valfrihet och ger dig möjligheten att själv bestämma vad som ska ingå i ditt abonnemang. 

Du tecknar enkelt Tillvalsabonnemang via Mina sidor eller via vår Kundservice.

Tillvalskanaler

Com Hem har Sveriges största kanalutbud. Det är möjligt att addera kanaler, s.k. Tillvalskanaler. Många av våra kanaler finns även i HD.
Mer om Tillvalskanaler

Pay-per-view

Pay-per-view är tjänsten som ger dig möjlighet att beställa hem matcher från SHL och Allsvenskan direkt till din tv. Du betalar bara för det du faktiskt väljer att se. För att kunna beställa Pay-per-view behöver du en digitalbox och ett av våra Digital-tv-abonnemang.
Mer om hur du beställer Pay-per-view

Viasat och Viaplay

Viasat ger dig närmare 600 filmnyheter varje år i samarbete med bland andra NBC Universal, Walt Disney och Sony Pictures utan reklamavbrott. Sportsändningarna har bland annat Premier League, Champions League och NHL. För att beställa abonnemangen måste du ha något av våra abonnemang TV Bas, TV Silver eller TV Guld.

I alla tillvalspaket från Viasat ingår appen Viaplay, en streaming-tjänst som innehåller filmer, serier och sport.
Mer om Viasat

C More och C More Play

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott. Här finns sportsändningar med Allsvenskan, SHL och HockeyAllsvenskan, ledda av några av Sveriges främsta sportexperter. För att beställa abonnemangen måste du ha något av våra abonnemang TV Bas, TV Silver eller TV Guld.

C More Play är en kostnadsfri tjänst för dig som har ett abonnemang från C More

Mer om C More

Syskonabonnemang

Om du vill se dina digitala tv-kanaler i mer än ett rum kan du teckna tjänsten Syskonabonnemang. Med ett Syskonabonnemang menas att du använder en spegling av ditt nuvarande abonnemang på en annan digital-tv-mottagare. För att teckna Syskonabonnemang tar du kontakt med vår Kundservice.
Mer om Syskonabonnemang