Utrustning och installation

Din utrustning

Om du vill slippa leta upp din digitalbox eller är är osäker på vilken box du använder kan du logga in på Mina sidor och få information och hjälp för just din utrustning.

Logga in

Inkoppling och snabbguider

Personlig installationsguide - få anpassad hjälp som guidar dig steg-för-steg genom installationen av din utrustning

Snabbguider för digitalboxar - guide att ladda ned och spara

Kanalsökning för våra digitalboxar - hjälp med digital kanalsökning

Inställningar för din digitalbox

Installation av våra digitalboxar skiljer sig åt beroende av boxmodell, det är viktigt att du följer instruktionerna i snabbguide och på din tv-skärm.

De flesta boxar efterfrågar följande värden under installationen:

Fråga Värde att ange
Frekvens 362000 kHz alternativt 362.00 MHz
Symbolhastighet 6875 KS/s
Nätnummer/Nätverks-ID Här kan du se vilket nätnummer som gäller för din ort
Modulering 64 QAM

För tekniska specifikationer för respektive box se samlingssida för vår utrustning.

Tv-modul

En tv-modul kopplar du direkt till din tv och kan då nyttja ditt digitala tv-utbud utan en extern digitalbox. För att se HD-material måste din modul också vara HD.

För att använda en tv-modul behöver din tv vara kompatibel med Com Hem. Du kan kontrollera din tv i vår sökfunktion.