Vilka radiokanaler kan jag få in?

Om du har ett Com Hem-uttag med två eller tre hål har du också tillgång till analoga radiokanaler.

image-1

På alla orter ligger radiokanalerna på samma frekvenser i kabel-nätet som i luften. Du har tillgång till hela FM-bandet (87 - 108 MHz).

Radiokanaler i din Digitalbox

För att få tillgång till dina radiokanaler i din digitalbox trycker du på Tv/Radio-knappen* på din fjärrkontroll (funktionen saknas på FiberLAN och i våra TiVo-boxar).

Har du en av våra digitalboxar, abonnerar på någon av våra digital-tv-utbud och är ansluten till vårt FiberKoax-nät har du tillgång till radiokanalerna nedan

Radiokanal Kanalplats i digitalbox
SR P1 001
SR P2 002
SR P3 003
SR Sisuradio 004
BBC World Service 005
Radio France int 006
NPR 008

Tillgång till andra radiokanaler finns också om du abonnerar på motsvarande tv-kanal exempelvis Rai Radio, Pink Radio, RNE Radio 1 och Deutchlandfunk.

*knappen varierar mellan modeller av digitalboxar, på Motorola modellerna väljer du radio genom att trycka på knappen FAV.